Esküvő

A virágok az esküvő elengedhetetlen részei, szépségük emelik az ünnepi hangulat. Legyen szó egy csodás menyasszonyi csokorról, vagy egy elegáns asztaldíszről, a virágdekorációk lehetősége korlátlan. 

Klasszikus esküvő virágdíszt szeretnénk vagy az aktuális trendszezont követnénk ? Milyen fajta virágdíszeket rendeljünk? Milyen virágfajták és színek közül lehet választani? Mennyibe fog körülbelül kerülni?

Rengeteg kérdés felmerül és mi szívesen segítünk megtalálni a legjobb megoldást. Javaslatokat teszünk, és közösen megtaláljuk azt a legjobb döntést mely az elképzeléseket és a megvalósíthatóságot összhangba hozza. Válassza ki a szebbnél szebb színek és stílusirányzatok közül azt, mely leginkább közel áll a szívéhez. Ötleteket adunk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk a költségeket optimalizálni, mely különösen fontos a kialakult nehéz gazdasági helyzetben.

 

Támogatjuk az un. ECO lagzikat, mely nemcsak hogy pénztárcabarát de környezettudatos is. Minden évszaknak megvan a maga szezonális hazai virága, melyet magyarországi kertészetektől szerezünk be, hogy első kézből jussunk a virágokhoz, így óvjuk környezetünket és támogatjuk a hazai gazdaságot.

 

Itt tudod megnézni a gyűjteményünket a hazai szezonális virágokról:

https://hu.pinterest.com/budapestflower/seasonal-wedding-flower-in-hungary/

 

Tekintsétek meg tehetséges és lelkes virágkötő csapatunk néhány esküvői munkáiról készült fotókat, melyek magukért beszélnek. 


Kérjetek árajánlatot vagy személyes találkozót tőlünk, hogy egy kötetlen beszélgetés során elképzeléseiteket meghallgassuk.


Boldog készülődést kívánunk!
 
Tel: +36-20-592-02636

+36 20 592 2636

Anemone Fleur | Bajcsy Zsilinszky út 76. Budapest 1055

Copyright: budapestflower.hu / Anemone Fleur ©2020