top of page

Esküvő

A virágok az esküvő elengedhetetlen részei, szépségük emelik az ünnepi hangulatot. Legyen szó egy csodás menyasszonyi csokorról, vagy egy elegáns asztaldíszről, a virágdekorációk lehetősége korlátlan. 

Tervezgetés során rengeteg kérdés felmerül.

Klasszikus esküvő virágdíszt szeretnénk vagy az aktuális trendet követnénk ? Milyen fajta virágdíszeket rendeljünk? Milyen virágfajták és színek közül lehet választani? Mennyibe fog kerülni?

Mi a Budapest Flower munkatársai szívesen segítünk, hogy a döntés könnyebb legyen.  Javaslatokat teszünk, és közösen megtaláljuk a legjobb megoldást.  Válassza ki a szebbnél szebb színek és stílusirányzatok közül azt, mely leginkább közel áll a szívéhez. Ötleteket adunk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk a költségeket optimalizálni, mely különösen fontos a kialakult nehéz gazdasági helyzetben.

 

Támogatjuk az un. ECO lagzikat, mely nemcsak, hogy pénztárcabarát de környezettudatos is. Minden évszaknak megvan a maga szezonális hazai virága, melyet magyarországi kertészetektől szerezünk be, hogy első kézből jussunk a virágokhoz, így óvjuk környezetünket és támogatjuk a hazai gazdaságot.

 

Tekintsétek meg tehetséges és lelkes virágkötő csapatunk néhány esküvői munkáiról készült fotókat, melyek magukért beszélnek.

Ha felkeltettük érdeklődésedet kérj árajánlatot email-en. 

budapestflower@budapestflower.hu

 

Boldog készülődést kívánunk!


 
 

Kapcsolódó termékek

bottom of page